RING OSS - 036-330 29 30

OVK-besiktning Jönköping

RING OSS - 036-330 29 30

Om oss

Om oss

Välkommen till Ventilationskontroll Skaraborg! Vi som arbetar här utför allt från injustering av ventilation till OVK-besiktningar, luftflödesmätningar och felsökning av inomhusklimat i fastigheter. I Jönköpingsregionen vänder vi oss till BRF:er för OVK-besiktningar, men vi hjälper även företags- och privatkunder med OVK-besiktning och energieffektivisering i Jönköping samt i alla orter runt Jönköping och i resten av Småland.

OVK-besiktning och injustering 

Vi har 15 års erfarenhet av OVK-besiktningar i Jönköping och vet hur vi bäst kan hjälpa er att få så effektiva ventilationssystem som möjligt. Kvalitet och miljö är två viktiga delar som återspeglas i allt arbete vi utför ute hos våra kunder. Du vet väl om att en genomtänkt inomhusmiljö förbättrar både uppvärmning och energiåtgång? 

Våra referenser

Vi har återkommande samarbeten med Bravida i Skövde och Bravid i Trollhättan samt med Riksbyggen. Vi ser till att det vid nybyggen och renoveringar, alltid finns uppdaterade och väl fungerande ventiler i bostads-, industri- och kontorsfastigheter.

Bravida i Skövde          Bravida i Trollhättan           Vi samarbetar med Riksbyggen

För er som bor i BRF i Jönköping

Behöver din bostadsrättsförening i Jönköping se över ventilationssystemet? Ventilationskontroll Skaraborg kan hjälpa er med OVK-besiktning, åtgärder för injustering samt energieffektivisering av ventiler.

Välkommen att kontakta oss när det är dags för din BRF att utföra en OVK-besiktning!